KUĆE CVJETNA

Faza izgradnje: 0%

Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice dobila je građevinske dozvole za izgradnju 2 stambene kuće  (dvojne građevine) sa 6 stambenih jedinica koje će se graditi na lokaciji „Cvjetna“ u Ruđera Boškovića bb po Programu društveno poticane stanogradnje u Gradu Koprivnici.

Obje obiteljske kuće projektirao je A PLUS d.o.o. Koprivnica sa glavnim projektantom Kristijanom Garaj, dipl.ing.arh. Odabrani Izvođači radova na izgradnji 2 obiteljske kuće su TERMIKA RUŽIĆ J.D.O.O. iz Koprivnice te MIJATOVIĆ, OBRT ZA IZNAJMLJIVANJE NEKRETNINA, FASADERSKE I GRAĐEVINSKE RADOVE iz Koprivnice.

Svaka kuća sastoji se od 2 etaže (prizemlja i kata). Dvije stambene jedinice su jednoetažne dok je jedna dvoetažna, a sve jedinice imaju zaseban ulaz izvana. Stanovi su trosobni, troipolsobni te četverosobni veličina od 77,67 m2 do 106,26 m2. Svaki stan imati će spremište, parkirno mjesto te vrt veličina od 55,54 m2 do 214,13 m2. Prodajna cijena za kuću 1. iznosi 9.354,79 kuna/m2, cijena kuće 2. iznosi 9.372,43 kuna/m2, dok cijena vrtova stanara za obje kuće iznosi 50 kuna/m2.

Kuće će biti energetskog razreda „B“  sa predviđenim podnim grijanjem, keramikom I. klase, kvalitetnim sanitarijama, kliznim stijenama i ostalom opremom.

Banke koje će kreditirati kupce stanova su Erste banka, Hrvatska poštanska banka i Podravska banka.

Planirani početak radova je sredinom ožujka 2020. godine.